Facebook      Multihulls Denmark         logo MDK hjemmeside                             

                                                                                                      

                                              

Multihulls Denmark er ikke ansvarlig for holdninger tilkendegivet under Forum.
Alle debattører er ansvarlige for egne indlæg.
Redaktionen kan til enhver tid fjerne indlæg uden varsel.


Turbeskrivelser paa hjemmesiden

Hej alle sammen.

Vi er nu i Atlantis, en havn/ressort paa Paradise Island ved Nassau i Bahamas efter at have krydset Atlanten, besögt mange karibiske oer og turks & Caicos. Apropos Svendborg koster det 150 USD i dögnet, samme pris for flerskrog som monohulls. Egentlig er prisen ok da det billigste hotelvärelse koster ca 350 USD og vi har adgang til de samme faciliteter dvs roomservice, ca. 10 swinningpools med lifeguides, casinos, haandkläder ad libitum (ikke uväsentligt) etc etc. Eftet et par maaneder paa ankerpladser er det rart med lidt amerikansk luxus. Dog er det lidt koldt, temperaturen er faldet til lidt under 22 grader og vi har fundet de lange bukser frem.

Vi har her selvfölgelig ogsaa WIFI og saa netop läst det sidste flerskrogs blad. Vi har det sidste aar skrevet 2 beretninger som ikke er kommet i bladet. Vi forstaar frivilligt arbejde kräver meget motivation ved siden af en travl hverdag, men vil gerne have haft et kort feedback om kvaliteten ikke er ok eller det ikke henvender sig til bladets maalgruppe. Vi har haft stor fornöjelse af at skrive om vores oplevelser. Saa det er ikke noget problem for os, men hvis der er flere der bidrager med beretninger er det ärgeligt hvis de ikke göres tilgängelige.

Selv har vi som tursejlere haft stor fornöjelse af at läse tur beskrivelser fra de tyske flerskrogssejlere. Vi har saagar brugt dem som guide paa vores tur fra Lillebält til Portugal. Vi agter ogsaa fremover at skrive hvad vi oplever og vil derfor foreslaa at der paa multihulls.dk oprettes et godt sted til turbeskrivelser. Det er helt sikkert for mange interessant at läse hvad man kan bruge en flerskrogsbaad til, specielt med gode flerskrogstips, som er guld vaerd i Spanien, Portugal og specielt Bahamas, men ogsaa lidt facts om etmaal og fordele og ulemper man oplever undervejs.

Her mit forslag:
a) Lav paa et godt synligt sted paa hjemmesiden til turbeskrivelser (ikke under Forums, som er til diskussioner)
b) Anbefal for hver tur lidt standard facts som: 1) fordele/ulemper ved flerskrog for denne tur 2) varighed 3) tilbagelagte mil 4) bedste etmaal 5) höjeste fart 6) lessons learned 7) baadtype etc etc.
c) alle turbeskrivelser skal väre velkommen, det kan ligesaa vel väre en tur i danmark som en tur ud af andedammen eller en god chartertörn, hvor flerskorgsbaade iövrigt virklig vinder frem.

Hilsen
Jens

Forfatter Jens (30. januar 2007, 03:49)

Turbeskrivelser paa hjemmesiden
» Re: Turbeskrivelser paa hjemmesiden (Per Mørch, 31-01-2007 09:26)
» Re: Turbeskrivelser paa hjemmesiden (Jørgen Skov Hansen, 01-02-2007 01:48)
» Re: Turbeskrivelser paa hjemmesiden (Jens, 02-02-2007 16:04)



 


Sidst opdateret 11. maj 2014