Facebook      Multihulls Denmark         logo MDK hjemmeside                             

                                                                                                      

                                              

Kære Alle.
Jeg har ofte gjort mig til talsmand for at vi får et forsikringsselskab, der altid gider tage vore både. Et forsikringsselskab der ikke har berøringsangst over for flerskrogsbåde. Jeg har talt med mange forsikringsselskaber og forelagt dem min idé om at de skulle være et Flerskrogsforsikrinsselskab, men mange har takket nej og jeg tror det har været på grund af gamle fordomme. VI SKAL VIDERE. Endeligt er det lykkes for mig at finde et selskab der tør være vores og jeg har fået lavet en aftale.
Aftalen går ud på at jeg går med ind og bruger min viden om vore både. Et eksempel: En bådejer ringer til mig han har en Dragonfly Swing Wing m. drejelig mast. Jeg spørger ham om han har en toggle oppe ved fastgørelses punktet i masten, (der har været rigge der er røget på grund af manglende toggle) og taler i øvrigt med ham om bådens stand og påtager mig så et ansvar, men han får en forsikring og da jeg kender mange både vil jeg kunne rådgive og vejlede. Dette vil være en tryghed for mange parter. Denne tryghed vil resultere i billigere forsikringer tror jeg. Jeg har selv min nye båd i dette forsikringsselskab og synes jeg er blevet godt behandlet og vil derfor med glæde anbefale det.
Sådan som jeg ser det er proceduren følgende, man henvender sig til mig og vi gennemgår sammen et stykke foreløbigt papir og så sendes dette til selskabet der foretager selve forsikringsdelen.
Jeg håber I vil benytte dette tilbud for hvis vi er mange så tror jeg på billigere priser og god service.
Selskabet vi samarbejder med er: PANTAENIUS.
Selskabet er UK baseret og er Mega stort med mange afdelinger i flere Europæiske lande.
Kontakt mig venligst hvis I ønsker mere viden og måske en forsikring.
Per Mørch
55993279
pem@vordingborg.dk  

Sidst opdateret 1. april 2010