Facebook      Multihulls Denmark         logo MDK hjemmeside                             

                                                                                                      

                                              

Kære Katamaran interesseret

 

Nu er foråret på vej, og det er blevet tid til at sejle demosejlads ud fra Marselisborg.

Vi holder ÅBEN BÅD Store Bededag d. 18.04. og sejler efterfølgende demosejladser.

 

Jeg vil gerne sige tak til alle som lagde vejen forbi vores LAGOON 380 på Både i Bella 2008. Vi havde ikke mindre end 2000 besøgende i vores båd, hvilket vi er meget tilfredse med. Der er ikke nogen tvivl, tur-katamaranerne er på vej til Skandinavien som "et frisk pust" og seriøst alternativ til sejlere, nye som erfarne, der ønsker plads, komfort og gode sejlegenskaber. Til dem der stadig er i tvivl kan jeg kun opfordre til at læse testen af LAGOON 380, som fik særdeles rosende ord med på vejen i det sidste nummer af Bådmagasinet "sejl".

 

Nedenstående har du en oversigt for demosejladserne i Marselisborg. Der kan sejles i vores Lagoon 380 og Lagoon 440. Venligst en snarlig tilbagemelding om jeres ønske for en prøvetur. Vi medtager max. 8 personer pr. sejlads.

I bedes venligst oplyse hvor mange deltagere i kommer og i hvilken model i ønsker at prøvesejle.

Medbring tøj som passer til vejrudsigten. Fodtøj skal være rent og være af en type som ikke laver sorte streger på båden. Jeg har sejlertøj og redningsveste til alle.

Såfremt i ønsker en demosejlads på et senere tidspunkt hører jeg også gerne fra jer.

Jeg glæder mig til at byde Jer velkommen ombord.

Demosejlads fra Marselisborg i Lagoon 380 og 440  
         
Dag Dato Kl. 10.00 kl. 13.30 kl. 16.30
Lørdag 19.04      
Søndag 20.04      
Mandag 21.04 Optaget 440 Optaget 440 Optaget 440
Tirsdag 22.04     Optaget 440
Onsdag 23.04   Optaget 440 Optaget 440
 

 

Catamaran Yachting ApS afholdte på Både i Bella en konkurrence om 3 x 5 timers arrangement med www.sailevent.dk. Blandt de rigtige besvarelser er der udtrukket følgende vindere:

  • Morten Hald Nielsen fra Gilleje
  • Finn Rydbjerg fra Vester Skerninge
  • Martin Oslender fra Skærbæk

De heldige vindere er blevet kontaktet af Catamaran Yachting og Sailevent.

 

"Myternes tid er ikke forbi"

I forbindelse med vores mange samtaler og fremvisning af LAGOON 380 i Bella-centret, er vi igen stødt på myten om folks "opfattelse" af det umulige i at få havneplads til en turkatamaran. Lad mig een gang for alle aflive den. Selvfølgelig kan vi ikke bare sejle ind "over" pælene, men må anvende katamaranens øvrige fortræffelige egenskaber, bl.a. lav dybdegang og sublim manøvredygtighed til at "lægge til". Faktisk vil jeg påstå at en katamaran i flere lystbådehavne har en større chance for permanent plads, grundet alternative løsninger (endepladser på lavt vand), end kølbåde og større motorbåde har. Min påstand bakkes op af det faktum at Catamaran Yachting på kort tid har været i stand til at hjælpe et antal kommende kunder med attraktive havnepladser i både Københavns-området, trekants-området, samt i Århus bugten og Limfjorden. I vores katamaran center i Vallensbæk & Marselisborg, kan vi desuden stille midlertidig plads til rådighed, til vi sammen har fundet en permanent løsning. Kort sagt, lad dig ikke bremse af myter opfundet af sejlere der aldrig har sejlet katamaran.

 

Går du med tanker om at dele en Lagoon katamaran med en anden familie, vil jeg gerne være behjælpelig med at formidle en kontakt til vores kunder som har samme tanker som dig. Vi mener at en katamaran også er ideel til anvendelse som delebåd.. En delebåd skal nødvendigvis ikke sejles af begge ejere samtidig, men giver mulighed for at båden kan bruges maksimalt og til glæde for to familier. Jeg hjælper ligeledes gerne med at udarbejde en delebådskontrakt, hvor jeg kan bidrage med de erfaringer jeg har fået gennem årene.

 

Finansiering med tæt på 0% i kreditomkostninger ? Ja, det lyder som en joke, men via vores medlemsskab af Beneteau gruppen, verdens største producent af lystbåde, kan vi formidle en meget attraktiv form for finansiering. SGB Frankrig, ejet af Beneteau og Societè General, tilbyder et spændende leasing produkt baseret på meget lave omkostninger, faktisk under 10% af normal finansiering. Leasing er samtidig med til at sikre dig et højere afkast af din formue, da den kan plaseres til høj forrentning og arbejde for dig i leasingperioden. Hvis du vil høre hvordan du "slipper" for høje kreditomkostninger skal du bare ringe og høre nærmere.

 

Til jer som seriøst overvejer at investere i en LAGOON katamaran i 2008, vil jeg gerne henlede opmærksomheden på nedenstående muligheder. Der er stadig ledige både til levering i 2008. Bådene sælges efter "først til mølle" princip, så hvis du gerne vil på vandet i en LAGOON katamaran i år skal du bare ringe.

LAGERBÅDE 2008:

          LAGOON 380 PREMUIM/NR. 522   Levering 1/6, mange tilvalg - Pris: 2.298.000,- inkl. moms SOLGT !

 

          LAGOON 380 PREMIUM/NR. 525   Levering 23/6, medium tilvalg - Pris: 2.149.000,- inkl. moms SOLGT !

 

          LAGOON 380 PREMIUM/NR. 528   Levering 23/6, mange tilvalg - Pris: 2.275.000,- inkl. moms   

 

          LAGOON 380 PREMIUM/NR. 535   Levering 30/7, mange tilvalg - Pris: 2.268.000,- inkl. moms    

 

          LAGOON 380 PREMIUM   Levering medio april, mange tilvalg - Pris: 2.298.000,- inkl. moms   

 

          LAGOON 380 PREMIUM  Levering medio maj, medium tilvalg - Pris: 2.162.000,- inkl. moms   

                                             

          LAGOON 420 DIESEL/NR. 145  Levering 10/7, mange tilvalg - Pris: 3.458.000,- inkl. moms  SOLGT !

 

                            

DEMOBÅDE:

          LAGOON 380 P/NR. 467  Levering 01/6, fuldt udrustet. - Pris: 2.250.000,- inkl. moms

            Søsat august 2007                Spar: 150.000,-

 

          LAGOON 440 /NR. 210   Levering 01/6, fuldt udrustet. - Pris: 3.659.000,- inkl. moms  UNDER FORHANDLING !        

      Inkl. Flexiteek på hele agterdækket.                                                                    

      Søsat april 2007                  Spar: 390.000,-

 

 

 

Jeg vil slutte med at henlede opmærksomheden på vores hjemmeside, der ultimo april bliver opgraderet med nye tiltag. Her kan du følge vores aktiviteter, få gode råd og tips, læse artikler fra hele verden, samt holde dig opdateret på nyheder, priser og leveringstider. Vi starter bl.a. et debatforum hvor sejlere kan debattere havne (plads ;-), vejr og vind. 

 

Sidst men ikke mindst vil jeg endnu engang takke for den overvældende interesse vores virksomhed har fået, og ønske alle en dejlig sejlersæson 2008.

 

 

På gensyn !

 
 
Med venlig hilsen/best regards
Catamaran Yachting ApS.
 

Sidst opdateret 2. april 2008