Facebook      Multihulls Denmark         logo MDK hjemmeside                             

                                                                                                      

                                              

Kære Sønderborg Kommune.
Jeg har sendt nedenstående mail til jeres Havnemester, men har endnu ikke fået noget svar. Jeg håber en ansvarlig fra byens politiske bestyrelse vil svare. I vil gerne tiltrække turister til og vi vil som sejlere gerne komme til jeres by, derfor vil vi gerne behandles ordentligt. Vi finder ikke, at der er nogen god begrundelse for, at vi som Flerskrogsejlere skal betale dobbelt takst. Vi har haft den samme debat med Svendborg i 2006. De ville gerne have besøg af os og valgte at fjerne den urimelige dobbelttakst. I de fleste havne er der ikke dobbelttakst for Flerskrogsbåde. Skulle vi i mod forventning ikke få et positivt svar så må jeg bruge vore nationale og internationale medier/ kontakter til at anbefale at vi Flerskrogsejlere (og vore kølbådsvenner) sejler uden om Sønderborg.
Jeg vil meget gerne gå i en dialog om problemet, men blot anføre at mange af vore både er sammneklappelige, mange har en meget lav dybgang og kan ligge på pladser hvor kølbåde ikke kan ligge og at der også findes små flerskrogsbåde på blot 16-18 fod.
En Boycutt vil først blive annonceret på vores hjemmside.
Dernæst vil vi bruge Havnebarometret.
Dernæst vil jeg skrive til vore tyske Flerskrogsvenners organisationer,
Dernæst de Svenske og dernæst de norske. Hollandske etc.
Jeg håber vi kan finde en løsning.
Ps. Jeg har købt den Catamaran jeg har nu i Sydfrankrig i2006 Sejlede den hjem over 2 sommerferier. Ikke et sted i Frankrig eller Tyskland kom jeg til at betale mere fordi jeg sejler i en Catamaran!
Venligste Hilsner
Per Mørch
Formand
Danske Flerskrogsejlere

Sidst opdateret 24. august 2010