Facebook      Multihulls Denmark         logo MDK hjemmeside                             

                                                                                                      

                                              


Vi har modtaget nedenstående mail til klubben.

Bogen handler om Ib Pors Nielsen og en masse trimaraner.


Hej alle,

Onsdag 18. december – i sidste øjeblik før jul – kommer bogen om Ib Pors Nielsen fra trykkeriet efter tre års grave- skrive og redigeringsarbejde.

Fælles for alle modtagere af dette brev er at I har været kontaktet i forbindelse med arbejdet, enten direkte af mig eller af en anden i det netværk som er opstået i løbet af denne periode. Og responsen har været overvældende og utroligt inspirerende.

Uden jeres hjælp ville bogen have blevet utroligt tynd, for det har ikke været helt let at sætte sig ind i det omfattende materiale som Ib efterlod sig. Hjerteligt tak til jer alle!

Men nu kommer den, og jeg selv er ganske spændt. På at se hvordan den tager sig ud i færdig version, og ikke mindst om den træffer mål. Janna har forsikret mig om at Ib, hvad enten han sidder deroppe eller dernede, er vældigt godt tilfreds med resultatet. Den er i format 21x30 cm, den endte på godt 130 sider og den dækker såvel bådlivet som alle projekterne på landjorden. I udvalg, altså. Et par af siderne ses herunder.

Vi klarede ikke at få økonomisk støtte til projektet, så vi må køre benhård forretning på det i håb om at sparepengene ikke skal ryge, så udsalgsprisen kommer til at blive DKK 250 + porto (kr. 40 i Danmark).

Hvis nogen af jer skulle være interesseret i et eksemplar (eller flere) er det bare at sende mig en mail. Det vil også være helt OK at tipse andre mulige ofre om bogen, det med markedsføring er ikke min stærkeste side.

Vi kommer til at have ”udsalgssted” to steder: Hjemme hos Janna Pors Nielsen i København eller hos kusine Elsebet Speyer i Lyngby. Og ellers sender vi i posten.

Tak igen og hilsen fra

Hugo Hansen

Norderhaug 4

N-1394 Nesbru

Norge

Tel +47 4540 1220


there is always a better way - 1

There is always a better way - 2
 
there is always a better way - 3


there is always a better way - 4there is always a better way - 5
 


Sidst opdateret 21. januar 2014