Facebook      Multihulls Denmark         logo MDK hjemmeside                             

                                                                                                      

                                              

Per Mørch har modtaget nedenstående

Hej Per.

Det er efterhånden en rum tid siden at du var så venlig, at tage Mette og jeg selv med ud og sejle i din katamaran. Det blev jo til en helt fantastisk dag i solen. Ikke nok med, at jeg fik mulighed for at se nærmere på din Comanche og opleve at sejle med den, introducerede du os også til en del af Danmark, som jeg aldrig havde set før. Endnu en gang mange tak for den tur.

Siden da har jeg en enkelt gang, haft muligheden for at være ombord på en sejlerkatamaran. Det var ombord på en Heavenly Twins oppe lige nord for Bergen, hvor det blev til nogle timers fjordsejlads. En af mine Norske venner, havde lige købt båden og ingen havde nogen nævneværdig erfaring, så det blev lidt på må og få og det var nok begrænset, hvad jeg lærte.

Nu er jeg tilbage i København og passer mit firma fra lejligheden i Valby. Det var meningen, at jeg skulle have rejst en del med arbejde i sidste år, men udover et længere ophold i Grønland i april hvor jeg sad i Karantæne i 14 dage og en smuttur til Island, blev mine planer – som så mange andres – begrænset af alle rejserestriktionerne. Jeg havde ikke forudset, at det endnu her i sidste halvdel af marts, skulle være næsten umuligt at komme udenlands. Jeg skal dog ikke klage, for jeg kan egentlig passe det meste herfra computeren, selvom det på ingen måde var planen for, at starte egen virksomhed.

Jeg vil fortsat gerne vil lære mere om at sejle, allerhelst med katamaran og jeg tillader mig derfor, at skrive til dig igen for at spørge om du kender nogen med katamaran, som kunne have brug for en ekstra hånd. Det værende til sejlads, såvel som til vedligehold/istandsættelse. Jeg forestiller mig, at du har et netværk som du kan forhøre dig hos. Det ville selvfølgelig være nærliggende at spørge rundt på facebook, men jeg har ingen profil og absolut ingen intentioner om at få en.

Når jeg er i Danmark som nu, er min arbejdstid rimelig fleksibel da jeg for det meste, kan arbejde fra min computer. At skulle være væk fra København i længere perioder, vil heller ikke være et problem og i weekenderne holder jeg næsten altid fri.

Kender du nogen som kunne være interesseret eller have behov for en ekstra hånd, er du meget velkommen til, at give mine kontaktinformationer videre.

Jeg håber at du har det godt og at jeg hører fra dig.

På forhånd tak og med venlig hilsen.

Stefan

51432101

Sidst opdateret 23. marts 2021