Facebook      Multihulls Denmark         logo MDK hjemmeside                             

                                                                                                      

                                              


Vi glæder os til IMM2017 i Kerteminde

Så er det igen blevet tid til afholde International Multihull Meeting i Danmark. I år foregår det i Kerteminde som er et supervelvalgt sted til sådan et kæmpemæssigt træf. Det er en gigantisk, fantastisk begivenhed der skal løbe af stablen og vi glæder os alle! Denne tradition med at Flerskrogssejlere fra Danmark, Sverige, Norge og Tyskland og også andre gæstende lande som eksempelvis Estland, Letland og Finland holder et træf er så givende. Det at være sammen med andre flerskrogsentusiaster/ fjolser er en ubeskrivelig glæde. At kunne gå rundt og se alle de fantastiske sejlfartøjer, at kunne besøge og tale med andre. At møde en som har en båd mage til ens egen kan ikke beskrives. At få gode tips, trimidéer se bådene sejle mod hinanden, ja, jeg behøver vel ikke sige mere, det er en uvurderlig oplevelse. Mange danske flerskrogssejlere har mødt andre flerskrogssejlere fra andre lande og har fået et godt venskab.

Det er mig desværre kommet for øre, at nogle vil komme med forslag til Generalforsamlingen om at aflyse IMM i Kerteminde, det er helt utilgiveligt, at ville aflyse! Hvis vi melder os ud af IMM ringen går vi glip af det gensidige princip vi har om at blive inviteret til IMM i de 4 respektive lande. IMM er en af grundpillerne, en af kronjuvelerne i vores Flerskrogssamarbejde og det kan IKKE, jeg gentager IKKE aflyses. Hvis vi ikke deltager og tager vores del af et fælleskab kan vi lige så godt nedlægge vores rare lille klub. Jeg ved det er et kæmpearbejde at stable IMM på benene, men jeg har altid sagt, at man skal planlægge med et ambitionsniveau, der matcher den mængde arbejde de enkelte medlemmer vil lægge i arbejdet. Ved Langelinie i København i 2009, havde nogle bestyrelsesmedlemmer så store ambitioner, at der i bestyrelsen efterfølgende kom nogle gnidninger, fordi nogle best. medlemmer ikke var tilfreds med andres arbejde. Derfor når man melder sig til et stykke frivilligt, ulønnet arbejde så fortæl hvad I vil byde ind med, og lev op til det, og vær glade for alt det der ydes. Så bliver det en succes!

 

Opfordring: Jeg vil gerne opfordre alle Multihull sejlere til at komme til Generalforsamlingen med et for øje, og det er, at nedstemme forslaget om at aflyse IMM

 

Venligste Multihullhilsen

Per Mørch

 


Sidst opdateret 19. februar 2017