Facebook      Multihulls Denmark         logo MDK hjemmeside                             

                                                                                                      

                                              

Det gamle forum fortsættes her

Ikke-kap-sejlads

Jeg har lovet ikke at skrive mere om Texel:
Har snakket med andre "Morfar-båd"s ejere om sejladser. En mellemting mellem Århus2-star og Middelfarts 2*Cup kunne være interessant. Der skal være social overnatningsstop, som i Århus' sejlads, men Ballen Havn er nok ikke egnet til 10 stk Lagooner eller Fountaine Pajoter, og forbuddet mod selvstyrer falder ikke i god jord hos de, der har store både. Middelfarts sejlads sejles efter søvejsreglerne, selvstyrer er tilladt, 1. præmien er besætningens vægt i rødvin! det lyder godt, men desværre må flerskrogsbåde ikke deltage. Watskis Kattegat sejlads, som Jens Thuesen er glad for, er nok for lang for de fleste.

Så et forslag kunne lyde: Sejlads Fyn Rundt fra Bogense i 2 etaper med start tidligt på dagen. Der sejles efter søvejsreglerne, (derfor er det ikke en kapsejlads, og vi kommer ikke i strid med DFs beslutning om at bruge Texel, hvis vi bruger noget andet), 2 klasser: 1 for besætning med 2 personer, en for over 2 personer. Selvstyrer tilladt, mål ved Lehnskov ved indsejlingen til SvendborgSund - man tager selv tiden. Social samling i Svendborg med fælles middag. Næste morgen: start ved Thurø Rev bøjen og mål ved Bogense. Fælles middag i Bogense. Præmier til stort set alle, også for bedste beretning, bedste foto mv. Jeg tror, der er nogle importører af turbåde, som godt vil sponsorere præmier.
Starten fra Bogense evnt respitstart, så alle forventes at komme til Svendborg i tide til samling.
Hvad mener I om sådan en sejlads tursejlere? - er den for lang? Indlægget skal måske flyttes til "Tursejlads" af Webmaster.
Vi har folk nok i kredsen, der kan arrangere sejladsen i begge ender af Fyn, måle bådene og skaffe præmier og sponsorer.

PS: Middelfarts sejlads på: http://middelfartsejlklub.dk/show-art.php?id=133

Forfatter Lars Ou (6. juni 2008, 08:28)

Ikke-kap-sejlads
» Re: Ikke-kap-sejlads (Jens, 06-06-2008 17:21)
» Re: Ikke-kap-sejlads (Allan Røhr, 16-06-2008 23:25)
» Re: Ikke-kap-sejlads (Lars O, 17-06-2008 08:20)
» Re: Ikke-kap-sejlads (Kenny, 18-06-2008 15:12)
» Njord (Lars, 23-06-2008 09:38)



Sidst opdateret 27. august 2010