Omkring 60 katamaraner og trimaraner fra Skandinavien og Tyskland er i denne weekend samlet til træf ved Ndr. Havnekaj

Kerteminde: Nordre Havnekaj er et ekstra smukt syn i denne weekend. Kajen er flankeret af en stribe blafrende Dannebrog, og langs med kajen ligger katamaraner og trimaraner i flere lag udenpå hinanden, mange af dem med signalflagene sat til at give yderlighere kolorit.  (Lad være med at forsøge at læse en beked, for signalflagene er sat i vilkårlig orden som festflag).

De mange flerskrogs-både deltager i IMM 2017 - International Multihall Meeting - med deltagere fra Danmark, Norge, Sveringe og Tyskland. Træffet holdes hvert andet år, og landene skiftes til at være værter. Så det er kun hvert ottende år, man i Danmark kan se så mange flerskrogs-fartøjer samlet.

Æren for, at det netop blev Kerteminde, der lægger havn til træffet, ligger hos formand for den danske Multihull-forening. Hun hedder Anja Nøttrup Greve,  bor i Agedrup og har i omtrent 10 år haft en katamaran liggende i Kerteminde.

- Kerteminde er perfekt til træffet: Pladsen er der, og havnens personale er helt utroligt hjælpsomme og imødekommende, forklare hun om valget.

De flotte både tager afsked med hinanden søndag formiddag, og så sejler de hver til sit. Så sidste sikre chance for at se dem ligge samlet ved kajen er søndag kl. 11. (strön)