Facebook      Multihulls Denmark         logo MDK hjemmeside                             

                                                                                                      

                                              

Til vores kontakter !
 
Så er sommeren endelig kommet, og med den et væld af aktiviteter og muligheder. Hos Catamaran Yachting er der efter en stille vinterperiode igen kommet gang i sejladsen. Vi er fortsat meget glade for den store interesse vores både vækker, og glæder os til at hjælpe kommende nye katamaran sejlere på vej.
 
Nyheder:
 
Lagoon 620 #1 blev søsat i Garonne-floden i Bordeaux den 12. Maj. Hun holder sine løfter: motorerne er tavse, hun er meget let at manøvre, og udsynet fra flybridgen er fremragende.
Hvad angår volumen og rumfølelse, er det et imponerende fartøj, både i kahytter, cockpit ... og saloonen. Ren luksus ….!
Efter nogle få justeringer i Bordeaux, sejler Lagoon 620 #1 til La Rochelle i begyndelsen af juni for at gennemføre sine første testsejladser under sejl ...
                      
 
Lagoon 400 har været ventet med spænding. Med et nyt og spændende design er det altid spændende om stregerne på tegningen også holder når båden kommer i vandet……..”det gør de”! Vi har prøvesejlet Lagoon 400 i La Rochelle, og må overgive os. Den båd er den perfekte kombination af familiecruiser, havets offroader og stilfuld performer. Døm selv, men vi kan ikke lade være med at blive imponeret af designets kraftfulde look, ”næsten som om den trækker på alle 4 – for at drage en parallel”. Båden er udstyret med det nye storsejl fra Incidence, hvor man via ny teknologi har formået at give båden et ”sikkert og nemt” storsejl med stor og bred kappe. Vi kunne konstatere en mærkbar forbedring i bådens performance, sammenlignet med andre Lagoons med det gamle sejl, og at båden er i stand til at gå højere med bedre balance. Sejlet fås til alle Lagoons modeller, og kan desuden monteres på både med den eksisterende rig.
 
 
 
Du kan se mere om Lagoon 400 på vores hjemmeside (under nyheder), som også er opdateret med mange andre nye informationer, samt ”forhåbentlig” se både live på messen i Tuborg Havn i perioden 14. – 16. August 2009. Hold dig løbende opdateret om vores øvrige aktiviteter og åben båd arrangementer hen over sommeren, via kalenderen på hjemmesiden.
 
Den 6. Juni er vi på plads i Marselisborg Havn, og viser Lagoon 380 & 440 frem i forbindelse med indvielse af det nye havnebassin.
 
 
Sidst men ikke mindst skal jeg gøre opmærksom på at du nu har mulighed for at prøve en Lagoon 380 i hjemlige farvande. Med udgangspunkt fra Hornbæk kan du charter en Lagoon 380, og selv teste om det vi siger ikke er rigtigt – ”vi står i hvert fald ikke til at redde”. Du kan se mere på www.catamaran-yachting.dk under pkt. ”fokus på”
 
 
Tak for opmærksomheden og rigtig god weekend !
 
Med venlig hilsen/best regards 
                                  
www.catamaran-yachting.dk                       

Sidst opdateret 24. maj 2009